Meditatiecoach | Meditatie & Mindfulness | Coaching | Reading & Healing | Medium | Nieuw vennep

Met veel enthousiasme geef ik les aan kinderen en volwassenen in mindfulness & meditatie cursussen, workshops en meditatie retraites. Daarnaast geef ik healings en readings.

Door de verschillende opleidingen en mijn sterk ontwikkelde intuïtie zijn mijn werkzaamheden breed georiënteerd. Al ruim 20 jaar beweeg ik me op het gebied van meditatie en mindfulness, intuïtive personal life coach, medium en spiritueel healer.

Als coach ben ik je klankbord en hou ik je een spiegel voor. Ik zie het als mijn taak, mijn missie om met behulp van reflectie je dicht bij jezelf te brengen. Het geeft je stimulans en vertrouwen in je eigen kracht. Tijdens de individuele coaching sessies werk ik intuïtief. , oplossings- en doelgericht met behulp van mijn intuïtieve gave en kennis. Hierbij ben ik open en to the point.
Ik help je gericht actie te ondernemen op wat je wilt oogsten. Welke talenten en passies liggen er in jou verborgen? Leef je het leven dat je voor ogen had, zit je op de juiste koers of wil je juist ontdekken wat je missie is?

Ik geef je de vrijheid om hardop te denken, te voelen en onderzoeken. Ik help je balans te brengen in je dagelijkse leven. Hierbij wil ik een mindset neerzetten waarin jij je gelukkig voelt. Denk hierbij aan persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling, balans werk/privé, zelfvertrouwen/ in je kracht staan, Hooggevoeligheid/ hsp

Volg je intuitie  
Bepaal je eigen koers
Versterk je innerlijke kracht

Creeer je eigen geluk. Jij bent het waard!
 

 

 

Over Selma Oppedijk | Nieuw vennep

Mijn naam is Selma Oppedijk en ik ben , intuïtive personal life coach, medium en spiritueel healer.

De gave medium heb ik van jongs af aan en gaat ver terug in de geschiedenis van mijn familie. Als kind vond ik het lastig om met mijn gave om te gaan, maar ik leerde wel te luisteren naar mijn intuïtie en stond in goed contact met mijn gidsen. Samen met hen ontdekte ik de kracht van het mediteren en het werken vanuit intuïtie.

Vanaf mijn18e ben ik me gaan verdiepen in spiritualiteit. Door te luisteren naar mijn innerlijke stem werd mij duidelijk dat ik mijn kennis op spiritueel gebied wilde ontwikkelen en verrijken. De opleiding spiritueel therapeut was de eerste stap. Hier heb ik de basis gelegd in intuïtieve ontwikkeling, chakraleer, aurareading, energieën en healing.

Daarna heb ik de opleiding tot Reiki Master afgerond. Mijn mediumschap heeft ook niet stilgestaan. Hoewel ik een sterk ontwikkeld intuïtief vermogen heb, vind ik het belangrijk om mij ook extern te blijven ontwikkelen en te scholen op het gebied van Mediumschap. Zo heb ik met succes diverse trainingen in Engeland gevolgd aan het Arthur Findlay college, een hoog aangeschreven opleidingcenter met vooraanstaande internationale mediums. Toelating tot het mentorship program van het internationale medium Eileen Davies was het resultaat en ook deze heb ik succesvol afgerond.

Door de verschillende opleidingen en mijn sterk ontwikkelde intuïtie zijn mijn werkzaamheden breed georiënteerd. Al ruim 20 jaar ben ik expert op het gebied van meditatie en mindfulness, intuïtive personal life coach, medium en spiritueel healer. Met veel enthousiasme geef ik les aan kinderen en volwassenen in mindfulness & meditatie cursussen, workshops en meditatie retraites. Daarnaast geef ik healings, readings, demonstraties en werk ik als coach.


Foto 2 Selma Oppedijk Foto 3 Selma Oppedijk Klik om te vergroten

Meditatiecoach
Selma Oppedijk


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Acupunctuur Ademtherapie Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kristallen en (Edel)stenen Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Haarlemmermeer