Yogalen, Yoga en Wandelen in het Haarlemmermeerse Bos | Heemstede

Steeds meer mensen komen erachter dat Yoga goed voor ze is. In deze drukke en hectische maatschappij is het heel fijn om even een moment rust te vinden. Bij Sandrasana kun je terecht voor Hatha Yoga binnen, in een fijne ruimte. Ook is het mogelijk om buiten Yoga te doen, gecombineerd met joggen of wandelen. De energie van het bos zorgt voor een extra demensie!
Woon je niet in de buurt, dan is de app Meditatie en Ontspanning misschien iets voor je. Even ontspannen wanneer het jou uitkomt. Als je liever hele lessen wilt volgen, kun je ook de app Yoga met je ogen dicht downloaden. Kijk op mijn website voor alle lessen en tijden. Ook geef ik regelmatig klankschalensessies. Hiervoor kun je me ook inhuren, bij je thuis of op je werk.

Over Sandra Diependaal | Heemstede

Mijn naam is Sandra Diependaal, geboren in 1970 en moeder van 2 kinderen. Na ruim 25 jaar in loondienst te hebben gewerkt als administratief medewerkster en yogadocente, werk ik nu als zelfstandige onder de naam Sandrasana.

Toen ik rond mijn 30ste overspannen raakte, ben ik begonnen met yoga. Ik vond het heerlijk en wist niet dat het bestond: ontspannen! Na 8 jaar op les te hebben gezeten ben ik zelf de opleiding gaan volgen aan de Yoga Academie Nederland, een 4-jarige opleiding. Sindsdien geef ik les aan tieners en volwassenen. Daarna heb ik de opleiding zwangerschapsyoga gevolgd. Ook heb ik Reiki I en II en geef ik klankschalen meditaties.

Ik geef les binnen in een fijne yogaruimte in Heemstede en buiten in het bos, in Heemstede en Hoofddorp Ook heb ik 2 apps gemaakt, "Meditatie en Ontspanning" en "Yoga met je ogen dicht". Ik vind het belangrijk dat veel mensen weten hoe ze zich kunnen ontspannen. En omdat ik er zelf zo laat achter kwam dat ontspannen zo goed en belangrijk is, wil ik dit overdragen aan tieners, zodat zij daar de rest van hun leven profijt van hebben.


Foto 4 Sandra Diependaal Foto 7 Sandra Diependaal Foto 12 Sandra Diependaal Foto 13 Sandra Diependaal Foto 14 Sandra Diependaal Foto 21 Sandra Diependaal Klik om te vergroten

Sandrasana
Sandra Diependaal


Professionals in de categorie Yoga

Acupunctuur Ademtherapie Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kristallen en (Edel)stenen Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Haarlemmermeer