Coach in natuurwetten | Rijsenhout

We scheppen ons leven met al onze waargemaakte gedachten, woorden en overtuigingen. Kortom alles wat IN ons leeft (emotioneel) projecteren we in de wereld. Alles, werkelijk alles begint met een gedachte. Trek je iets aan in je leven wat je (bewust) niet graag wilt, dan is er absoluut ergens in jouw onderbewuste iets wat dat aantrekt. Want de wet van aantrekking werkt altijd. Wat je aandacht geeft groeit en dat zal uiteindelijk manifest worden in je leven! Maar je trek je aan wat je bént, niet wat je wilt. Je onderbewuste speelt een veel grotere rol daarin dan je denkt.

Ook elke ziekte of aandoening begint met een gedachte en heeft jou vanuit je ZIEL, je onderbewuste, iets te vertellen. Ga dus niet zorgen dat het weggaat, maar ga kijken waaróm het in je leven is en wat het je wil zeggen. Pas dan kunnen we het transformeren vanuit bewustzijn. 

Bewustzijn als medicijn!

Met kennis van de 5 biologische natuurwetten van Dr. Hamer hebben we eindelijk de tools gekregen om te kijken wat er in je lichaam speelt. 

Bewustwording van waarom je lichaam op een speciaalprogramma draait i.p.v. een gewoon programma kan je ontzettend veel inzichten in je leven geven en zal je verder helpen op het pad van bewustwording en vrijheid. 

Alles heeft een reden. Er gebeurt in dit universum niets voor niets! De quantum fysica zorgt voor perfectie, alles wat er in je leven gebeurt is vóór jou, om te transformeren naar een hoger bewustzijn.

 

Over Hellen Van Rooijen | Rijsenhout

Mijn naam is Hellen van Rooijen.

Ik help mensen met persoonlijke ontwikkeling met behulp van de natuurwetten, met name de wet van aantrekking en de 5 biologische natuurwetten van Dr. Hamer. 

Mijn natuurlijke vertrouwen in het universum en mijn lichaam is daardoor enorm gegroeid! Angst voor ziekte verdwijnt op het moment dat je precies weet wat er gebeurt in je lichaam, je zelf je ziekteverloop kunt monitoren en zelfs kunt uitrekenen wanneer je weer totaal gezond bent.

Ik voel het als mijn missie om dit bekender te maken en mensen gelukkiger te laten ZIJN.

Agenda Natuurlijk vertrouwen / Bewustzijn als medicijn


Foto 1 Hellen Van Rooijen Foto 2 Hellen Van Rooijen Foto 10 Hellen Van Rooijen Klik om te vergroten

Natuurlijk vertrouwen / Bewustzijn als medicijn
Hellen Van Rooijen


Professionals in de categorie Natuurgeneeskunde

Acupunctuur Ademtherapie Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kristallen en (Edel)stenen Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Yoga
Bewust Haarlemmermeer